Menüü

Budjettihotellit Tallinnassa

Yli 300 erilaista majoituslaitosta

Valtaosa Tallinnan kohtuuhintaisista hotelleista sijaitsevat keskusta-alueen ulkopuolella. Budjettihotellit pyrkivät tavanomaisesti tarjoamaan edullista mutta silti keskimääräistä laatua olevaa majoitusta. Budjettihotellit ovat kuitenkin hyvä ratkaisu niille matkailijoille, joille tärkeintä on vain löytää edullinen yöpymispaikka ja vaikkapa seuraavana päivänä jatkaa matkaansa. Koska nämä hotellit sijaitsevat pääosin kaupungin keskustan ulkopuolella, on parhain tapa liikkumiseen auto. Tallinnassa julkinen liikenne on kuitenkin erittäin hyvä, ja yleensä bussi-, trolli- tai raitiovaunupysäkki on aivan hotellin läheisyydessä. Alennustarjoukset Tallinnan hotelleille ovat enimmäkseen juurikin tällaisten hotellien tekemiä, ja kaikki Tallinnan kohtuuhintaisista hotelleista tarjoavat joillain ajanjaksoilla erittäinkin hyviä hintoja.

Yksi parhaista hotelleista hinta-laatusuhteeltaan on Dzingel. Kuten muutkin Tallinnan budjettihotellit, myös Dzingel sijaitsee kauempana kaupungin keskustasta. Dzingel sijaitsee Nõmmen kaupunginosassa kuuden kilometrin päässä keskustasta. Hotellissa on myös hyvä ravintola ja asianmukainen konferenssikeskus. Jos seminaarin yhteydessä tarvitsee käännöstoimiston palveluita, on Tallinnassa sijaitseva Eiffel ehdottomasti hyvä valinta. Hotellissa on laaja valikoima huonetyyppejä aina yhden hengen huoneistoista huoneistotyyppisiin huoneisiin. Useimmiten huoneen hinta on noin 50 euroa, mutta joinakin päivinä hinta jää alle 40 euron. Jos sinulla ei ole autoa, hotellin edessä on bussipysäkki, josta bussilla nro 5 pääsee suoraan kaupungin keskustaan. 

Osa Tallinnan edullisista hotelleista sijaitsevat myös kaupungin keskustassa. Eräs niistä on Economy-hotel, joka sijaitsee Kalamajassa kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Baltian rautatieasema sijaitsee siitä myös tien toisella puolella. Satamakaan ei ole kaukana. Jos et kuitenkaan halua kävellä, on aivan hotellin edessä raitiovaunupysäkki, josta pääset keskustaan ja sieltä edelleen vaihtamaan haluamaasi kohteeseen. Verrattuna Dzingliin on hotelli kuitenkin paljon pienempi. Huonehintaan sisältyy myös luonnollisesti aamiainen. Economy-hotel sopii niille, jotka haluavat viettää yön vanhankaupungin läheisyydessä tai matkustaa seuraavana päivänä junalla tai laivalla seuraavaan kohteeseen. 

Viimeisenä suosittelemme Tähetorni Hotellia, joka sijaitsee Nõmmen luonnon ympäröimässä kaupunginosassa. Glehnin vehreä puisto on aivan hotellin tuntumassa. Hotelli on pieni ja yksityinen. Hiljaisen ympäristön johdosta lepomahdollisuudet ovat erinomaiset. Pysäköintimahdollisuudet hotellilla ovat hyvät. Tämä hotelli sopii niille, jotka haluavat viettää yön Tallinnassa, mutta kauempana kaupungin hälinästä.

Kylpylähotellit Tallinnassa
Edullinen majoitus Tallinnassa
Loma-asunnot Tallinnassa

Sokos Viru

Viron suurin hotelli ydinkaupungin reunalla. Hotellissa on ravintoloita ja konferenssikeskus.

Radisson Blu Hotel Olümpia

Legendaarinen hotelli Tallinnan sydämessä. Nauti pää- ja vanhankaupungin satumaisesta taiasta.

Hilton Tallinn Park

Uusi, tyyliltään pohjoismainen hotelli Tallinnan keskustassa.