Menüü

Loma-asunnot Tallinnassa

Yli 300 erilaista majoituslaitosta

Jos haluat jotain yksityistä ja halpaa, niin loma-asunto on ehdottomasti paras vaihtoehto. Loma-asunnossa ei ole muita turisteja saatikka työntekijöitä, jotka voisivat häiritä sinua. Valtaosa Tallinnan loma-asunnoista sijaitsee kaupungin keskustassa tai sen tuntumassa. Loma-asunto merkitsee sitä, että käytössäsi on koko asunto, jossa on useita huoneita, oma keittiö ja kylpyhuone. Niiden valikoima on erittäin laaja niin hinnaltaan kuin kooltaankin. Kun valitset asuntoa, sinun on kiinnitettävä huomiota muutamiin seikkoihin. Näitä asioita ovat sen sijainti, pysäköintimahdollisuudet ja toki myös sen laatu. Kaikki tämä määrää hinnan. Halvimmat asunnot maksavat alle viisikymmentä euroa yöltä ja kalleimmat yli sata euroa. 

Syystä että monet Tallinnan loma-asunnoista sijaitsevat kaupungin keskustassa, olisi suositeltavaa hankkia asunto sieltä. Tämä johtuen siitä, että kaupungin keskustassa on joukkoliikenteen solmukohtia ja siellä on myös erinomainen valikoima kauppojen osalta. Isompiin asuntoihin mahtuu koko perhe tai kaveriporukka, ja hinta per henkilö voi olla erittäinkin halpa. Voidaankin sanoa, että loma-asuntovalikoima majoitusvaihtoehdoista on Tallinnassa kaikkein laajin. Tallinnassa on yli 60 hotellia ja 20 hostellia, mutta Booking.com-sivustolla loma-asuntoja on lähes 200. Hyvä valinta on esimerkiksi Adelle Apartments, joka sijaitsee aivan keskustassa Viru Keskuksen kohdalla. Siellä valittavanasi on useita eri lomahuoneistoja. Saatavilla on myös pysäköinti, joka maksaa 10 euroa per päivä. Vierashuoneistoa valitessasi voit harkita myös omien liinavaatteiden tuomista. 

Jos loma-asunto ei kuitenkaan ole sopiva vaihtoehto, on toinen vaihtoehto guesthouse eli vierasmaja. Tallinnan vierasmajat eivät maksa paljoa, mutta valitettavasti niiden valikoima ei ole kovin suuri. Ne sijaitsevat myös enimmäkseen hieman kauempana kaupungin keskustasta. Jos haluat yöpyä vierasmajassa, yksi parhaista vaihtoehdoista on Marta Guest House. Se sijaitsee Kristiinen kaupunginosassa jonka myötä kaupungin keskusta ei ole kovin kaukana. Lisäksi on mahdollista tilata aamupala.

Kylpylähotellit Tallinnassa
Budjettihotellit Tallinnassa
Edullinen majoitus Tallinnassa

Sokos Viru

Viron suurin hotelli ydinkaupungin reunalla. Hotellissa on ravintoloita ja konferenssikeskus.

Radisson Blu Hotel Olümpia

Legendaarinen hotelli Tallinnan sydämessä. Nauti pää- ja vanhankaupungin satumaisesta taiasta.

Hilton Tallinn Park

Uusi, tyyliltään pohjoismainen hotelli Tallinnan keskustassa.