Menüü

Kylpylähotellit Tallinnassa

Yli 300 erilaista majoituslaitosta

Tallinnan kylpylähotellit voidaan laskea yhden käden sormilla. Tämä johtuen siitä, että useimmat asiakkaat tarvitsevat vain yöpymispaikan vieraillessaan Tallinnassa. Kylpylähotellit ovatkin aina keskittyneet Viron pienempiin kaupunkeihin. Kylpylähotelli tarkoittaa, että majoituksen lisäksi hotellissa on uima-altaat ja mahdollisuus erilaisiin hoitoihin. Suurin osa majoituksista tarjoaa vain hierontaa ja joitain muita palveluita tiloissaan. Kylpylähotelleissa valikoima on kuitenkin paljon suurempi. Kylpylöissä on hoitojen ja uima-altaiden lisäksi tavallisesti myös kuntosali, poreallas, saunat ja paljon muuta. 

Suurin osa Tallinnan kylpylähotelleista sijaitsee kaupungin keskustassa tai aivan sen läheisyydessä. Meriton Grand Conference ja Spa Hotellia voidaan pitää alueen suurimpana hotellina. Kyseessä on Tallinnan yksi suurimmista hotelleista, ja siksi siellä luultavasti onkin parhain saatavuus huoneiden osalta. Sijainniltaan se on myös erittäin hyvä, sillä se on aivan vanhankaupungin vieressä. Baltian rautatieasema ja satama ovat kävelymatkan päässä. Hotellissa on erittäin hyvä kylpyläosasto, jossa on erilaisia saunoja (suolasauna, suomalainen sauna, höyrysauna ja aromisauna). 

Kalev Spa on erittäin hyvä valinta, jos haluat yöpyä vieläkin lähempänä vanhaakaupunkia, sillä sen sijainti on aivan vanhankaupungin tuntumassa. Edellisestä hotellista poiketen Kalev Spassa on asianmukaiset uimaradat, joilla toisinaan järjestetään myös uimakilpailuja. Lisäksi siellä on 3 vesiliukumäkeä. Sen myötä se onkin sopiva hotelli etenkin perheille. Kalev Spa tarjoaa erinomaisen vesipuistonsa lisäksi myös erilaisia hoitoja. Voidaankin sanoa kyseessä olevan Tallinnan parhain vesipuisto, ja siksi monet muut hotellit, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää omia uima-altaitaan suosittelevat sitä asiakkailleen.

Aivan sataman vieressä sijaitsee Tallink Conference ja Spa -hotelli. Tämän hotellin erottaa muista kylpylähotelleista se, että siinä on myös ulkouima-allas. Koska hotelli sijaitsee satamassa, se on hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat menossa esimerkiksi seuraavana päivänä laivalle tai ovat tulossa laivalta. Lisäksi vanhakaupunki on kävelymatkan päässä. 

Budjettihotellit Tallinnassa
Edullinen majoitus Tallinnassa
Loma-asunnot Tallinnassa

Sokos Viru

Viron suurin hotelli ydinkaupungin reunalla. Hotellissa on ravintoloita ja konferenssikeskus.

Radisson Blu Hotel Olümpia

Legendaarinen hotelli Tallinnan sydämessä. Nauti pää- ja vanhankaupungin satumaisesta taiasta.

Hilton Tallinn Park

Uusi, tyyliltään pohjoismainen hotelli Tallinnan keskustassa.