Menüü

Edullinen majoitus Tallinnassa

Yli 300 erilaista majoituslaitosta

Edullinen majoitus Tallinnassa maksaa hyvällä tuurilla vain alle kymmenen euroa yöltä. Tämän edellytyksenä on yöpyminen hostellissa, jossa huone jaetaan usean ihmisen kesken. Kohtuuhintainen majoitus Tallinnassa tarkoittaa tavallisesti yöpymistä joko hostellissa tai guesthousessa eli vierashuoneistossa. Tämän lisäksi myös halvan hotellimajoituksen löytäminen on mahdollista. Paras valinta on hostelli, jos tavoitteenasi on löytää edullinen majoitus Tallinnasta hyvällä paikalla. Valtaosa Tallinnan hostelleista sijaitsee kaupungin keskustassa tai jopa vanhassakaupungissa. Bookingin asiakkaiden palautteen perusteella Tallinnan paras hostelli on Tabinoya – Tallinn’s Travellers House, jossa on 6 huonetta. Hostelli sijaitsee heti Raatihuoneentorin vieressä ja siellä on jopa sauna. 

Jos et kuitenkaan koe hostellia omaksi vaihtoehdoksesi ja haluat viettää yön hiukan yksityisemmässä majoitusvaihtoehdossa, voisi toisena vaihtoehtona olla edullinen hotelli. Valitettavasti ne eivät useinkaan sijaitse kaupungin keskustassa. Paras valinta on Dzingli Hotel, jossa on yli 200 huonetta. Lisäksi siellä on tarjolla myös aamiainen. Hotelli sijaitsee kuuden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Se on sopiva autolla matkustaville ja joille keskustassa yöpyminen ei ole niin olennaista. Jos sinulla ei ole autoa, on hotellin edessä myös bussipysäkki. Kahden perushuoneen hinta on yleensä alle 50 euroa. 

Jos kuitenkin haluat löytää yksityisen mutta varmasti halvan majoituksen Tallinnassa, on paras vaihtoehto tähän loma-asunto. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on koko asunto käytössäsi eikä siellä ole muita asiakkaita. Loma-asunnossa on tavallisesti yksi tai useampi makuuhuone, keittiö, kylpyhuone ja olohuone. Olemassa on myös yksiöllisiä loma-asuntoja. Erittäin hyvä valinta on GeorgHof Apartments, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Hinnat ovat erittäin kohtuullisia. Heillä on tarjolla 11 erilaista huoneistoa, joista voit valita yksiön, loft-tyypin tai tavallisen asunnon välillä. 

Heillä on tarjolla 11 erilaista huoneistoa, joista voit valita yksiön, loft-tyylisen tai tavallisen asunnon väliltä. Sinun ei tarvitse mennä kauas syömään, sillä samassa rakennuksessa on myös ravintola.

Kylpylähotellit Tallinnassa
Budjettihotellit Tallinnassa
Loma-asunnot Tallinnassa

Sokos Viru

Viron suurin hotelli ydinkaupungin reunalla. Hotellissa on ravintoloita ja konferenssikeskus.

Radisson Blu Hotel Olümpia

Legendaarinen hotelli Tallinnan sydämessä. Nauti pää- ja vanhankaupungin satumaisesta taiasta.

Hilton Tallinn Park

Uusi, tyyliltään pohjoismainen hotelli Tallinnan keskustassa.